ב"ה ערב ש"ק, כ"ד אלול תשע" | 03.09.10       
עוד בשטורעם:
   השבוע שהיה | ג' תמוז תשס"ט | תשרי אצל הרבי
ממראות האירוע
ממראות האירוע צילום: מאיר אלפסי ויוסי אפללו
פריד שר, הרב גופין התוועד: הצדיעו ל"אור חיה"

ערב הצדעה לציון 20 שנות פעילות של "אור חיה " התקיים אמש (רביעי) בירושלים. למרות הקור המקפיא ששרר בחוץ, מאות נשים זרמו ל"בנייני האומה" לקראת האירוע ● רגע השיא נרשם כשגדול הזמר החסידי, אברהם פריד, עלה אל הבמה והציג את המופע החדש "שליחות בצלילים" ● סרט מיוחד הוקרן, במהלכו מדברות שלוש מבוגרות המכון מרחבי העולם
כתב שטורעם
ערב הצדעה לציון 20 שנות פעילות של "אור חיה" התקיים אמש (רביעי) בירושלים. למרות הקור המקפיא ששרר בחוץ, מאות נשים זרמו ל"בנייני האומה" לקראת האירוע.

את האירוע פתח המשפיע הרב זלמן גופין, ואחר-כך הוקרנה מצגת בטכנולוגיה מיוחדת. אחר-כך עלתה המנחה, רבקה זקלס. היא הזמינה את יו"ר אור חיה גב' דניאלה גולן לשאת דברים.


רגע השיא נרשם כשגדול הזמר החסידי, אברהם פריד, עלה אל הבמה והציג את המופע החדש "שליחות בצלילים" כאשר בין השירים המיוחדים הוא משלב סיפורים משנותיו הארוכות במוזיקה ומדבר על העידוד שקיבל מהרבי.

סרט מיוחד הוקרן, במהלכו מספרות שלוש מבוגרות המכון מרחבי העולם על מה ששינה את חייהן, ואז עולה לבמה הזמרת לאה דרור שגם היא מככבת בסרט, ולצידה אליה פרל.

בהמשך נערכה מכירה פומבית על מגוון פריטים יקרי ערך, בהם גם מטפחת של הרבנית. את המכירה הנחה הרב דב הלפרין.



תודה מיוחדת לרב, חבר מועצת העיר ונציג חב"ד בעיריית ירושלים על עזרתו הגדולה לאירוע, האירוע נערך בסיוע עיריית ירושלים אגף תרבות תורני.

בימוי והפקה: מיכאל כפלין הפקות.

כ' בשבט תש"ע
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
צילום: מאיר אלפסי